health is wealth
LeBron James va purta Nike Hyperdrunk+ în această vară.

Health Is The Fingerstache Shoreditch kickstarter Kitsch. La croix hella iceland flexitarian letterpress.

LeBron James va purta Nike Hyperdrunk+ în această vară.

LeBron James va purta Nike Hyperdrunk+ în această vară.

Având în vedere ușurința din ce în ce mai mare de a măsura compoziția corporală și beneficiile cunoscute ale scăderii procentului de grăsime corporală, nu este surprinzător faptul că profesioniștii de fitness și consumatorii deopotrivă doresc să știe câtă grăsime corporală ar trebui să se aștepte să piardă. Spre deosebire de ghidul bine cercetat și acceptat conform căruia o persoană ar trebui să piardă nu mai mult de 1-2 lire sterline pe săptămână, pierderea procentuală de grăsime corporală nu este la fel de bine studiată și nu au fost publicate ghiduri oficiale. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt de acord că o pierdere de 1% pe lună este în general sigură și fezabilă. Cu toate acestea, este important să recunoaștem că majoritatea metodelor de măsurare a grăsimii corporale (cum ar fi șublere, analiza impedanței bioelectrice etc.) sunt predispuse la erori de măsurare și detectarea micilor modificări ale procentului de grăsime corporală este la fel de probabilă din cauza acestei erori pe cât este o schimbare reală a grăsimii corporale. Prin urmare, cel mai bine este să așteptați câteva luni pentru a verifica din nou compoziția corporală pentru a vedea dacă ați făcut progrese. Asigurați-vă că consultați calculatorul nostru de grăsime corporală.

Cum îmi pot reduce grăsimea corporală?

Pierderea în greutate singură nu va duce neapărat la scăderi uriașe ale grăsimii corporale, deoarece pierderea în greutate fără exerciții fizice va duce și la scăderea masei slabe. Dacă vrei cu adevărat să scazi procentul de grăsime corporală, trebuie să mănânci mai bine, să faci exerciții cardiovasculare ȘI să nu uiți să faci antrenament de rezistență pentru a-ți construi masa slabă, altfel aproximativ 25% din fiecare kilogram pe care îl slăbești va veni din cauza caloriilor slabe. mușchi arzător. Presupunând că faci antrenament de rezistență și toată greutatea pe care o pierzi provine din grăsime, poți folosi următoarea formulă la îndemână pentru a te ajuta să estimați aproximativ câtă greutate va trebui să slăbiți pentru a obține procentul ideal de grăsime corporală -

 **ATENȚIE: dacă urăști algebra, nu ține cont de această formulă și treci la paragraful următor.

Greutate corporală dorită = greutate corporală slabă/(1-procent de grăsime corporală dorit)

Greutatea corporală dorită = cât veți cântări atunci când obțineți procentul dorit de grăsime corporală.

Greutatea corporală slabă = câte kilograme de țesut slab, dur ca piatra, aveți în acest moment (pentru a ști acest lucru, trebuie să vă măsurați compoziția corporală.  Practic, ceea ce nu este grăsime este slab).

Procentul de grăsime corporală dorit = procentul de grăsime corporală obiectiv (în formă zecimală).

De exemplu, Angela cântărește 120 lbs și are 25% grăsime corporală (30lbs grăsime, 90lbs slabă). Scopul ei este să aibă 20% grăsime corporală. Cât de mult va trebui să slăbească (presupunând că toată pierderea în greutate provine din grăsime)?

Greutatea corporală dorită = 90/(1-.20) = 113 lbs

Așa că ar trebui să piardă 7 lbs pentru a-și atinge obiectivul (120-113=7).

Care este procentul meu ideal de grăsime corporală?

Amintiți-vă că procentul ideal de grăsime corporală este diferit pentru bărbați față de femei, deoarece femeile au nevoie de un procent mai mare de grăsime corporală pentru a menține menstruația și capacitatea de a avea copii (vezi graficul). Dacă ești curios să știi care este procentul tău de grăsime corporală, consultă site-ul web ACE pentru a găsi un profesionist de fitness din apropierea ta, care să-ți măsoare procentul de grăsime corporală, să-ți evalueze starea de fitness oficială și să te îndrepte către o formă mai sănătoasă și mai în formă. tu in 2010.

Natalie Digate Muth, MD, MPH, RD, este un dietetician înregistrat și proaspăt absolventă a Școlii de Medicină UNC. Ea este antrenor personal și instructor de fitness de grup certificat de ACE și deține certificări suplimentare cu Colegiul American de Medicină Sportivă și Asociația Națională de Forță și Condiționare. Ea a făcut mai multe apariții ca expertă în nutriție la San Diego 6 de la CW, a fost citată ca expertă în fitness în New York Times și în alte ziare și este ACE Master Trainer și autoare premiată. În prezent, este stagiară în pediatrie la Spitalul de Copii Mattel UCLA.

Cercetările au arătat că antrenamentul de forță poate fi atât sigur, cât și eficient pentru majoritatea tinerilor atunci când sunt respectate instrucțiunile de antrenament adecvate vârstei.

Ficțiunea

Timp de decenii, antrenamentul de forță pentru tineri a fost descurajat pe scară largă, deoarece mulți oameni au considerat acest tip de antrenament ca fiind periculos, crezând că ar împiedica creșterea copiilor, provocând deteriorarea plăcilor de creștere osoase. Din această concepție greșită, antrenamentul de rezistență a fost presupus a fi o activitate cu risc ridicat, în care rănile erau destul de răspândite.

Faptele

Studiile au arătat un risc scăzut de rănire la copiii și adolescenții care urmează regulile de antrenament de forță adecvate vârstei. De fapt, luând în considerare ratele de accidentare în rândul adolescenților raportate în alte sporturi (cum ar fi fotbalul, gimnastica și luptele), antrenamentul de rezistență se dovedește de fapt a fi o opțiune mai sigură și nu prezintă un risc mai mare de accidentare decât multe dintre sporturile și activitățile pe care tinerii. participă în mod regulat la.

Ca și în cazul majorității activităților, există un anumit grad de risc inerent de leziuni musculo-scheletale. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de antrenamentul de forță, acest risc este foarte gestionabil și poate fi redus prin participarea tinerilor la programe de antrenament de forță care sunt concepute în mod corespunzător urmând liniile directoare stabilite și sunt instruiți și supravegheați corespunzător de un profesionist calificat, care deține un NCCA- certificare acreditată de fitness, https://produsrecenzie.top/ are o vastă experiență de lucru cu tinerii și are cunoștințe extreme în ceea ce privește nevoile, abilitățile și interesele fizice și emoționale unice ale copiilor și adolescenților.

Dar vârsta? Nu există o cerință de vârstă minimă pentru a participa la un program de antrenament de forță pentru tineri. În cea mai mare parte, dacă copilul dumneavoastră este gata să participe la un anumit tip de activitate atletică, el sau ea poate fi pregătit pentru antrenament de forță. Acest lucru poate apărea încă de la 7 sau 8 ani dacă copilul dumneavoastră are maturitatea emoțională de a asculta și de a urma instrucțiunile.

Dar echipamentele?

S-a demonstrat că exercițiile cu greutatea corporală și exercițiile care utilizează diferite tipuri de echipamente (de exemplu, gantere, mingi medicinale, aparate de greutate pentru copii etc.) sunt sigure și eficiente pentru tineri.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre acest subiect, vă recomand să consultați cartea ACE Youth Strength Training pentru răspunsuri bazate pe dovezi la unele dintre cele mai comune mituri pe acest subiect, pe lângă șase antrenamente pentru întregul corp.

Nike, Inc. este pe un val pentru a păstra Nike+, platforma sa digitală de urmărire a antrenamentelor și comunitatea, proaspătă și revoluționară. Compania tocmai a lansat Nike+ Fuelband luna trecută, dar a dezvăluit deja Nike+ Basketball și Nike+ Training miercuri.

Ambele noi „experiențe”, așa cum le-a numit o declarație oficială Nike, Inc., folosesc un nou senzor de presiune Nike+ în tălpile unor încălțăminte specifice pentru a urmări mișcarea și performanța.

Nike+ Basketball prezintă pantoful Hyperdunk+, care utilizează date de presiune și un accelerometru pentru a oferi jucătorilor de baschet rapoarte despre viteză, înălțime verticală și chiar „furcă”. Aceste date vor fi trimise de la pantofi pe iPhone-urile jucătorilor folosind Bluetooth, iar aceste date pot fi apoi folosite pentru a vă îmbunătăți performanța, desigur, și pentru a concura împotriva celorlalți.

Experiența Nike+ Training folosește și senzorul de presiune Nike+ din pantofii de antrenament Nike+ și trimite datele de performanță către iPhone-uri. Acesta vă poate urmări repetițiile și „vă oferă feedback imediat despre ceea ce faceți bine și greșit”, a raportat Gizmodo.

Nike+ Training oferă chiar antrenamente și informații de la sportivi de top, inclusiv Rafa Nadal, Manny Pacquiao, Allyson Felix și Hope Solo, permițându-ți să te antrenezi la un nivel de elită.

Pe lângă colectarea și urmărirea datelor, Nike a adăugat un element de joc, astfel încât antrenamentele să poată fi mai distractive și mai competitive față de prietenii tăi.

Experiența Nike+ Training, care include Lunar Hyperworkout+ pentru femei și Lunar TR 1+ pentru bărbați, va fi disponibilă pe 29 iunie 2012 în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și China. LeBron James va purta Nike Hyperdrunk+ în această vară.

Crezi că senzorul va funcționa? Veți încerca cei mai noi pantofi și aplicații de la Nike+?

Dacă pantalonii scurți și costumele de baie se vor întoarce în garderoba ta pentru vară, atunci s-ar putea să te gândești la zonele corpului care vor fi în curând puțin mai expuse. Jessica Matthews de la ACE vă arată câteva dintre mișcările ei preferate pe care le încorporează în antrenamente pentru a ajuta la sculptarea coapselor pregătite pentru plajă.

Când vine vorba de exerciții fizice, oamenii sunt motivați din diferite motive. Pentru unii poate fi aspectul estetic, pentru alții poate fi numeroasele beneficii pentru sănătate pe care le oferă exercițiul sau poate faptul că se pregătesc pentru un anumit sport sau eveniment. Oricare ar fi motivul exact, de multe ori mulți dintre noi ne luptăm să menținem un nivel consistent de motivație pe termen lung.

Înțelegerea Motivației

Prin definiție, motivația este nevoia sau dorința care forțează o persoană să acționeze sau forța motrice care determină comportamentul. Există două tipuri de strategii motivaționale - extrinseci și intrinseci. S-a demonstrat că motivația extrinsecă (de exemplu, recompense, recunoaștere etc.) conduce la conformitatea pe termen scurt, în timp ce motivația intrinsecă (de exemplu, sentimentul de realizare, auto-gratificare etc.) conduce la conformitatea pe termen lung și este esențială pentru realizarea generală. poartă.

Motivație pe termen lung

În timp ce strategiile motivaționale extrinseci, cum ar fi să te răsfeți cu un masaj săptămânal, pot oferi inițial motivație, în primele șase luni de la începerea unui program de exerciții, este important să progresezi către strategii motivaționale intrinseci prin întărirea gândurilor și sentimentelor pozitive asociate cu exercițiile regulate.

Strategii pentru succes

Nu sunteți sigur cum să faceți pentru a rămâne motivat? Iată câteva strategii pentru tranziția către motivația intrinsecă -

Amintiți-vă de ce sunteți aici - Mențineți o percepție puternică a importanței schimbării pe termen lung.Rămâneți atașat de acel sentiment - Reflectați asupra sentimentelor pozitive și succeselor pe care le-ați experimentat anterior în urma exercițiilor fizice regulate.Luați în considerare argumentele pro și contra - Comparați numeroasele beneficii asociate menținerii unui program regulat de exerciții fizice cu costurile unui stil de viață inactiv. Recunoașterea argumentelor pro și contra vă va ajuta să păstrați echilibrul decizional în favoarea schimbării pe termen lung.Pregătiți-vă pentru succes - Asigurați-vă că așteptările rezultatelor sunt rezonabile prin stabilirea de obiective realiste pe termen scurt (săptămânal), pe termen mediu (lunar) și pe termen lung (6 luni +), care sunt evaluate și ajustate în mod continuu pentru a asigura progresul și succesul continuu. .Rețineți că schimbarea necesită timp - Este important să rețineți că schimbarea nu are loc peste noapte. Recunoașteți că pentru a obține rezultatele dorite sunt necesare atât timp, cât și efort continuu.Fii propria ta „majoretă” - Faptul este că ai capacitatea de a face schimbări și poți să adere la aceste schimbări pe termen lung. Menținerea unei atitudini pozitive și oferirea de feedback intern (cum ar fi lăudarea pentru o muncă bine făcută) vă va ajuta în căutarea succesului pe termen lung.

Când vine vorba de exerciții fizice, având o rutină standard sau aderarea la un anumit obicei, poate să nu fie un lucru rău, deoarece orice formă de activitate fizică regulată oferă unele beneficii și este mai bine decât să nu faci nimic. Cu toate acestea, când vine vorba de obținerea de rezultate din programul tău de exerciții, a rămâne cu o rutină pe care ai urmat-o o perioadă lungă de timp poate fi de fapt împotriva ta.

Sindromul general de adaptare descrie modul în care fiziologia corpului se adaptează la un stimul fizic, cum ar fi exercițiul. La începerea unui program de exerciții, există o fază inițială de alarmă de una până la trei săptămâni, în care organismul recunoaște că este aplicat un nou stimul. Aceasta este urmată de o fază de adaptare de patru până la 16 săptămâni, în care organismul se adaptează la stimul și devine mai eficient în tolerarea acestuia. În cele din urmă, la 12 până la 16 săptămâni, organismul ajunge în ceea ce se numește faza de epuizare, unde stimulul nu mai are un efect semnificativ.

Acesta este motivul pentru care primele antrenamente ale unui nou program de exerciții pot fi extrem de dure și vă pot lăsa să vă simțiți dureroase. Pe măsură ce continuați cu programul, corpul dumneavoastră se adaptează la stimul și exercițiul devine puțin mai ușor, ceea ce face ca corpul să fie mai puțin dureros cu cât rămâneți mai mult cu acel program. Fiziologia corpului uman este foarte adaptabilă la orice stimul de exercițiu plasat pe acesta într-o manieră provocatoare adecvată. Exercițiile care sunt prea intense sau care cresc în dificultate prea repede pot supraîncărca țesuturile și pot provoca răni. Pe de altă parte, a face același exercițiu în mod repetat ar putea duce la un platou în care să nu mai apară modificări fiziologice. 

Iată șase semne că probabil că este timpul să-ți schimbi rutina de antrenament:

1. Ești blocat pe un platou. Nu mai slăbești, nu mai devii mai puternic sau puterea ta nu crește așa cum era înainte. O definiție a nebuniei este efectuarea aceleiași acțiuni în mod repetat, dar așteptarea unor rezultate diferite. Acest lucru se aplică cu siguranță exercițiilor fizice, deoarece efectuarea aceleiași rutine de exerciții în mod repetat ar putea provoca un platou în care corpul s-a adaptat la un stimul. Oricare ar fi cauza, de fiecare dată când simți că ești blocat într-o rută și nu faci niciun progres, este timpul să-ți schimbi antrenamentul și să încerci ceva diferit.

2. Începi să te plictisești și cauți alte lucruri de făcut în loc să faci exerciții fizice. Să recunoaștem, a face același lucru din nou și din nou este mai degrabă... ei bine, repetitiv și plictisitor. Dacă începeți să programați activități, altele decât exercițiile fizice, ar putea fi pentru că antrenamentele dvs. au încetat să mai fie distractive. Soluția poate fi la fel de simplă precum încercarea de echipamente noi. De exemplu, dacă utilizați de obicei aparate, încercați greutăți libere. Dacă utilizați de obicei greutăți libere, încercați exerciții pentru greutatea corporală cu echipamente precum un TRX. Dacă de obicei faceți cardio pe o eliptică, încercați un alt aparat sau rotiți între trei aparate diferite pentru a aduce varietate înapoi în programul dvs.

3. Continui să te doare sau să ai răni sâcâitoare care par să nu dispară. Făcând aceeași rutină de exerciții din nou și din nou, poate provoca răni prin suprasolicitare. De asemenea, efectuarea multor exerciții de intensitate ridicată cu timp liber minim pentru odihnă și recuperare poate duce la supraantrenament. În ambele cazuri, simpla schimbare a rutinei de exerciții pentru a face diferite mișcări sau utilizarea unei cantități diferite de greutate poate fi o strategie eficientă pentru reducerea stresului general asupra corpului. (Notă: dacă durerea persistă pentru o perioadă de timp, ar putea fi o idee bună să consultați un medic pentru a vă asigura că nu aveți nicio problemă serioasă de bază.)

4. Exercițiul devine mai mult o corvoadă pe care simți că trebuie să o faci, mai degrabă decât o activitate distractivă, de timp liber, pe care aștepți cu nerăbdare să o faci. Când eram tineri, ne jucam ore întregi, pentru că era distractiv și antrenant și oferea provocări în continuă schimbare. Dacă simțiți că exercițiile nu mai sunt distractive, ar putea fi timpul să începeți să vă gândiți la timpul dvs. de exerciții ca „timp de joacă” și să căutați modalități de a aduce distracția înapoi. Luarea unui curs de tabără sau provocarea cu lecții de dans sau arte marțiale, de exemplu, vă poate ajuta să vă faceți antrenamentele mai plăcute.

5. Simți că îți petreci tot timpul în sală. „Rutinele împărțite” în stilul culturismului tradițional se concentrează pe o singură parte a corpului sau pe un grup de mușchi la un moment dat. Dacă urmați o rutină împărțită, concentrarea pe o singură parte a corpului cu intervalele de odihnă necesare înseamnă că trebuie să fiți în sală în majoritatea zilelor săptămânii pentru a vă exercita în mod corespunzător toate părțile corpului.